Åpningstider
13.00-02.00
Søndag - fredag
 
12:00-02:00
Lørdag
Aldersgrense
20 år
PROGRAM
Se alle arrangementer
FASTE ARRANG­EMENTER
Se alle arrangementer
MARTINIQUE ER ANNERLEDES

Martinique er annerledes. Tilbaketrukket fra lysløypen rundt Vågen ligger denne miljøplassen på Nytorget med sin særegne atmosfære. Stedet er en smeltedigel av mennesker på tvers av yrker, alder, miljø og interesser. Her kan rastløse studenter søke ro med et glass vin, vennegjenger la seg utfordre på quizkveldene, spille litt shufflebord, naboer og lokale næringsfolk stikke innom for en koselig ettermiddag eller en prat.

Martinique har blitt en godt etablert konsertscene hvor du kan få oppleve lokale, nasjonale og internasjonale artister.

Oppe i 2. etg er det egen bar som kan leies ut til private arrangement som; Møter, bursdager og andre sosiale tilstelninger.

Siden etableringen i 1985 har stedet gjennom årene utviklet seg gjennom nye spennende tilbud innen musikk og underholdning som vi har vært først ute med. Hele tiden har vi tatt vare på nye og gamle gjester som søker venner og hygge i en hjemmekoselig atmosfære.

Vi er lokalpuben for alle og samtidig stolt av å være Storhaugs egen pub.

Vi sender ut informasjon om nye arrangementer og happenings til alle på vår mailingliste, så hvis du ikke mottar e-post fra oss må du bare sende oss din adresse prompte :) Du finner oss på Nytorget like bortenfor St. Petri kirke i begynnelsen av Pedersgaten, der vi også kan tilby fortausservering og varmelamper for røykelystne. For mer nøyaktig beskrivelse, sjekk dette kartet.

Kontakt

Martinique A/S kontakt@martinique.no Meld deg på Martiniques mailingliste! Facebook Instagram

Adresse: Nytorget 14, 4013 Stavanger

Besøk også: Checkpoint Charlie Cementen Gnu Folken