Martinique: The fun - The fashion - The music
venstre Detaljert program Nyheter fra Martinique Informasjon om våre spesielle kvelder Skriv og les i gjesteboken! Om oss og kontaktinformasjon Bilder fra Martinique Åppe - Vår 2. etg. hoyre

Siste nytt: Martinique har fått nytt telefonnummer (21.1.2013)Om Oss

Program_topp
Martinique Cafè/Pub

Martinique er annerledes. Tilbaketrukket fra lysløypen rundt Vågen ligger denne miljøplassen på Nytorget med sin særegne atmosfære.
Stedet er en smeltedigel av mennesker på tvers av yrker, alder, miljø og interesser. Her kan rastløse studenter søke ro med et glass vin, vennegjenger la seg utfordre på quizkveldene, naboer og lokale næringsfolk stikke innom for en koselig ettermiddag eller en prat og ikke å forglemme fotballfans dyrke sin lidenskap i vår sportslounge i 2. etg. Opp trappen har det også blitt populært å samle bedriftsgrupper for hygge og teambuilding med egen bar og matservering, samt spesialarrangement som den populære musikkleken "Bede for Bede".

Siden etableringen i 1985 har stedet gjennom årene utviklet seg gjennom nye spennende tilbud innen musikk og underholdning som vi har vært først ute med. Hele tiden har vi tatt vare på nye og gamle gjester som søker venner og hygge i en hjemmekoselig atmosfære.

Vi er lokalpuben for alle og samtidig stolt av å være Storhaugs egen pub. Utenom varierte arrangement gjennom uken har vi sporadiske konserter på vår lille scene der jazz, visesang og pop blir framført av både kjente og nye artister i en dempet setting. I jubileumsuken hver september skriver de ansatte egen revy som framføres eksklusivt for gjestene kun èn kveld.

Februar 2006 moderniserte vi interiøret og pusset opp lokalene. Vi har utvidet vår uteservering som er åpen hele året, og kan nå tilby ca 40 sitteplasser. Martinique åpner kl. 16.00 og fra vårt kjøkken kan vi tilby vår kjente supernachos. Ta forøvrig kontakt for booking av vår 2 etg, hvor vi arrangerer firmafester, julebord, teambuilning, gebursdagslag, etc.

Vi sender ut informasjon om nye arrangementer og happenings til alle på vår mailingliste, så hvis du ikke mottar e-post fra oss må du bare sende oss din adresse prompte :)

Du finner oss på Nytorget like bortenfor St. Petri kirke i begynnelsen av Pedersgaten, der vi også kan tilby fortausservering og varmelamper for røykelystne. For mer nøyaktig beskrivelse, sjekk dette kartet.
Inngang

KONTAKT OSS:
Adr:Nytorget 14, 4013 STAVANGER
Epost: trond(alfakrøll)martinique.no
Tlf:51893205
Faks:51890926


ÅPNINGSTIDER:
MANDAG - FREDAG 16:00 - 01:30
LØRDAG 16:00 - 01:30
SØNDAG 16:00 - 01:30

Vi utvider åpningstidene ifm visning av fotballkamper.

LOGO:
Skulle du ha behov for å benytte vår logo ifm annonser, konserter, forestillinger m.m. kan du laste den ned i forskjellige formater her. Alle formater utenom PNG er vektoriserte. Vi ser helst at versjonen med kontaktinformasjon benyttes.

Uten kontaktinformasjon

Martinique logo uten kontaktinformasjon AI format [54 KB]
EPS format [77 KB]
PDF format [54 KB]
PNG format [6 KB]


Med kontaktinformasjon

Martinique logo med kontaktinformasjon AI format [117 KB]
EPS format [96 KB]
PDF format [96 KB]
PNG format [14 KB]

Alt innhold © Martinique AS om ikke annet angitt. Sidene er anbefalt sett i IE 6.0/Firefox 1.0 @ 1024/768. Utviklet av Cantus Alpha