Martinique: The fun - The fashion - The music
venstre Detaljert program Nyheter fra Martinique Informasjon om våre spesielle kvelder Skriv og les i gjesteboken! Om oss og kontaktinformasjon Bilder fra Martinique Åppe - Vår 2. etg. hoyre

Siste nytt: Martinique har fått nytt telefonnummer (21.1.2013)Om Oss

Program_topp


OPEN MIC (1.torsdagen i mnd)

KL: 20:00

Open Mic er en åpen scene for artister som har eget låtmatriale men ingen scene å utfolde seg på. For artister som synes det er skummelt å ta kontakt med klubber og cafeer trenger ikke å lete lenger. Her kan de bare møte opp å spille et par sanger. Enkelt og greit. Perfekt for nye og erfarne artister som kan presentere musikken sin for et “levende” publikum.

Det skal være et enkelt oppsett på scenen. Artisten kan ha med seg en eller to “støttekontaketer” som backing band. Vi kommer ikke til å sette opp trommesett, men vi har djembe og congas til rådighet hvis noen skulle ha ønsker om å bruke det. Martinique har ak.gitar og elpiano. Hvis artisten vil ha med egen gitar, eller andre instrumenter, så er det selvfølgelig i orden.

Open Mic trenger ikke å være akustisk visesang/singer-songwriter kveld. Alle typer musikk er velkommen, men i en nedstrippet setting. Her er det melodien/låten i seg selv som er hovedfokuset. Har du et litt spesielt oppsett når det gjelder instrumenter, elektronikk, så bør dette avtales på forhand slik at vi lett kan sette opp det vi trenger.

Open Mic @ martinique


Alt innhold © Martinique AS om ikke annet angitt. Sidene er anbefalt sett i IE 6.0/Firefox 1.0 @ 1024/768. Utviklet av Cantus Alpha